top of page
Klikni za registraciju
Poziv za učešće u projektu ''Isti na drugačiji način - mladi protiv diskriminacije''

Evropski omladinski centar poziva sve mlade koji su doživeli neki oblik diskiminacije od strane svojih vršnjaka da se prikuljuče projektu i drugim mladima u borbi protiv diksriminacije!

Projekat "Isti na drugačiji način - mladi protiv diskriminacije" ima za cilj da podigne svest mladih i ukaže na štetne posledice stavova i akcija koje šire netrpeljivost i podstiču marginalizaciju mladih iz osetljivih grupa.

Kroz projekat želimo da probudimo osećaj odgovornosti i podstaknemo angažman mladih u zaštiti svojih vršnjaka koji trpe bilo kakav oblik nasilja (verbalnog ili fizičkog) ili isključivanja, čime se jedino mogu stvoriti preduslovi za unapređenje položaja mladih iz osetljivih grupa i poboljšanje kvaliteta njihovog života.

Ukoliko si osetio/la neki oblik diskriminacije ili znaš nekog ko jeste, pozivamo te da učestvuješ u projektu deljenjem svoje priče ili predlaganjem druga i/ili drugarice koji su doževeli netrpeljinost od svojih vršnjaka zbog svoje različitosti.

Pravo učešća imaju mladi na teritoriji grada Bepgrada. Prijavu uz kontakt podatke možeš nam poslati na mejl info@eoc.rs nakon čega će te neko iz našeg tima kontaktirati.

Projekat "Isti na drugačiji način - mladi protiv diskriminacije" realizuje Evropski omladinski centar a finansira Grad Beograd - Gradska uprava grada Bepgrada - Sekretarijat za socijalnu zaštitu.

AKTIVIRAJ SVOJU KARTICU
UNIQA OSIGURANJE
WORK AND TRAVEL
TOP POPUSTI U TVOM GRADU
FACEBOOK
FUNPIT
PARTNERI
GPA VIDEO
JAVNE NABAVKE
bottom of page