top of page
Klikni za registraciju
SPORT VISION
Fun Pit - Zavrti mix

Šoping centar “Ušće” je u periodu od 23. do 28. septembra 2013. godine bio domaćin pozitivnih vibracija, zabave, puno druženja i kreativnih aktivnosti.

Zabava koja se realizovala kroz ovih nedelju dana, pod nazivom “ZAVRTI MIX”, dala je priliku mladim talentima, amaterima, potencijalnim profesionalcima, ljubiteljima zvuka, pokreta, scene i ritma da se oprobaju u svojim mogućnostima. Kategorije u kojima su takmičari mogli da se oprobaju bile su dj-ing, break dance i hip hop.

Veliku ulogu je imala publika, čijim izborom je, od 40 prijavljenih dj-eva, opcijom like, na društvenoj mreži facebook, u uži krug izabrala, najslušanijih 10 kandidata. Dok su preostala dva finalista izabrana usled live nastupa između 23. i 27. septembra. Tako se veliko finale od ukupno 12, veoma talentovanih takmičara, održalo 28. septembra sa početkom u 16.00 časova. Kao prvoplasirani Aleksandar Dačić, dj Dionis, ponosno odlazi kući sa zasluženom nagradom, magičnom turom putovanja kroz Nicu, Kan, Monte Karlo i Sentro Pez. Drugoplasirani, sa svega nekoliko bodova manje od dj Dionisa, na postolje staje Denis Ikonić, dj Arhitekta, sa osvojenim putovanjem u čarobni Prag.

 U break dans-u prvo mesto pripalo je Nemanji Mihajloviću, publici poznatiji kao Padre. I dok smo sa druge strane gledali pokrete prizemnije vazduhu nego tlu, svojim šarmom i lepotom pokreta, Nikola Planka oduševio je žiri, osvojivši tako prvo mesto u hip hop-u. Nikola nas je obavestio kako jedva čeka da doživi svoju nagradu, i tako otpleše neke od svojih deonica u Veneciji.

Pored ovog kreativino-zabavnog programa, boravak su upotpunili podignuta bina sa ozvučenjem i rasvetom ispred objekta, dok su sponzori svoja mesta  našli na sajmu sponzora.

Bila je ovo još jedna u nizu, nedelja produktivnosti, puna smeha, kvalitetnog druženja i upoznavanja. Ponovo smo se zabavili, nauživali, i naravno, saznali nešto novo.  

AKTIVIRAJ SVOJU KARTICU
UNIQA OSIGURANJE
WORK AND TRAVEL
TOP POPUSTI U TVOM GRADU
FACEBOOK
FUNPIT
PARTNERI
GPA VIDEO
JAVNE NABAVKE
bottom of page