top of page
Klikni za registraciju
SPORT VISION
Obeleženi Dani Evrope 

Povodom 9. maja - Dana Evrope, organizovali smo niz manifestacija za mlade, od kulturnog do zabavnog sadržaja ali i foto konkurs sa bogatim nagradnim fondom. 

 

U okviru projekta „Evropska omladinska kartica-put do evropskih mogućnosti“ raspisan je foto konkurs pod nazivom „Evropa i ja“ koji je imao za cilj promovisanje Evropskog kulturnog nasleđa među mladima. Pravo učešća su imali svi državljani Srbije starosti od 15 do 30 godina, sa fotografijama na kojima je bio neki od prepoznatljivih motiva evropskih  gradova. 

Pristiglo je preko 220 fotografija a žiri sastavljen od predstavnika Ministarstva omladine i sporta, Evropskog omladinskog centra i nezavisnog dizajnera pristupio je glasanju i proglasio 16 najboljih fotografija. 

Tom prilikom, ispred prostorija Fun Pit-a, državni sekretar za omladinu i sport pri Vladi Srbije, Nenad Borovčanin, pobednicima konkursa uručio je i vredne nagrade. Vaučer za putovanje za dve osobe u neki od Evropskih gradova otišao je u ruke Aleksandru Begoviću čija fotografija Praga je proglašena za pobedničku. Za drugo mesto je bilo rezervisano 5 pari Converse patika dok je treće mesto obezbeđivalo 10 besplatnih EYCA članarina sa putnim osiguranjem.

Proslava Dana Evrope nastavljena je i 10. maja u saradnji Fun Pit-a sa studentima studentskog grada.

U večernjim satima na platou u Studentskom gradu odigrana je komična predstava „Doktor idiot“ koja govori o provincijalcu koji se obraća psihijatru koga krase beogradski maniri.

 

Nakon predstave posetioci su uživali u dokumentarnom filmu, a upriličen je i koncert sa izvođačima kao što su DJ Marchez, DJ Cavin Viviano, grupa Energija i Marina Uzelac

AKTIVIRAJ SVOJU KARTICU
UNIQA OSIGURANJE
WORK AND TRAVEL
TOP POPUSTI U TVOM GRADU
FACEBOOK
FUNPIT
PARTNERI
GPA VIDEO
JAVNE NABAVKE
bottom of page