U susret međunarodnom danu mladih

Evropski omladinski centar vas poziva da učestvujete u Međunarodnoj nedelji mladih i svojim prisustvom date podršku svim mladima!

Centralni događaj održaće se 12. avgusta 2017. na terasi prostora “Inkubator Gnezdo” od 17 do 19 časova. Evropski omladinski centar je za tu priliku pripremio zanimljive poklone i naravno EYCA kartice na svom štandu ;)

Pored bogatog edukativnog i zabavnog programa, 11. avgusta '17. godine u prostorijama ''Inkubator Gnezdo'' održaće se radionica pod nazivom 'Mladi za kulturu', Evropskog omladinskog centra, u okviru projekta '' Lepše je sa kulturom - mladi za kulturu''.  Radionica će se održati u periodu od 15 - 17h a svi zainteresovani se mogu prijaviti popunjavanjem formulara na facebook stranici Kancelarije za mlade grada Beograda.

Celukupan program  možete pogledati klikom na MEĐUNARODNA NEDELJA MLADIH.

U oviru međunarodne nedelje mladih, Kancelarija za mlade Grada Beograda, u partnerstvu sa Stadion shopping centrom, u periodu od 7. do 12. avgusta 2017. godine nizom aktivnosti obeležava Međunarodni dan mladih u cilju skretanja pažnje na probleme, kulturna i pravna pitanja omladine, učenika i studenata. Širom sveta, u čast ovog dana, u saradnji sa državnim organima, održavaju se kulturne manifestacije, radionice, koncerti i tribine sa temom koju svake godine izabere osnivač manifestacije - Ujedinjene nacije. Tema ovogodišnjeg Dana mladih je Youth Building Peace  - Mladi grade mir.