Završen drugi sajam zapošljavanja za učesnike Work&Travel programa

U četvrtak 09.02.2017. u Hotelu Hyatt održan je još jedan ’’face to face’’ sajam zapošljavanja za studente koji su prijavljeni na Work and Travel program.

Uz naše savete i pripremu za razgovor studenti su imali priliku da na sajmu direktno razgovaraju sa potencijalnim poslodavcima iz Amerike i time sebi obezbede radno leto u Americi. Na našu veliku radost kao i na zadovoljstvo učesnika sajam je zavšen sa najboljim rezultatima i svi su zadovoljni svojim pozicijama i lokacijama na kojima će provesti leto. Pozitivne utiske imali su i predstavnici najveće sponzorske agencije iz Amerike CIEE koji su veoma zadovoljni pripremom i samim  studentima iz Srbije.

Prijave su još u toku sa nešto tako da ukoliko i vi želite da leto provedete u Americi imate još malo vremena da obezbedite  mesto na nekom od narednih sajmova.

Više informacija o programu možeš pogledati na našem sajtu,putem e-maila i na našoj fb stranici GPA Work And Travel

press to zoom