top of page
Klikni za registraciju
Iskustvo

 

CHATHAM BARS INN, CHATHAM, Cape cod, MA

Pozicija - busser

 

Chatham je odlično mesto za rad tokom leta, prava turistička destinacija. Osim prvog posla koji sam radio u CBI, radio sam još jedan dodatni posao, a second job se jako lako nalazi.Cape cod je prelep leti i sam Chatham bars inn se nalazi na samoj obali okeana,vreme je lepo tokom cele godine,svugde se stiže biciklom i definitivno preporučujem svakom ko želi da ide na WAT program. Ima puno studenata i dosta njih je iz Srbije.
Sam posao je odličan ako radite vredno imaćete i overtime,a osim plate dobija se i bakšiš.puno mesta za izlazak ali se uglavnom organizuju kućne žurke.

Nikola

 

 

 

 

 

Denali, Denali Aljaska - Aramark

 

 Denali je mesto koje je naizgled malo i na prvi mah student se jako teško odluče na ovo mesto. Tako je bilo i sa mnom. Želela sam na Aljasku a ovo je bilo jedino mesto gde sam mogla otići preko ove agencije. Prvi put sam otišla 2013 drugi put 2014. Mesto je odlično sve vam je na dohvate ruke,puno mogućnosti ima za drugi posao svi smo radili jako puno sati. Sam poslodavac Aramark kod koga sam ja bila je odličan. Sve ispoštuje,posla ima,redovna isplata sve je kako treba. Druge godine sam išla ponovo i odlično se provela. Necu pričati o zaradi novca jer ne smem ali ću svima reći da je jako dobro ići na Aljasku.

Tijana

 

 

 

 

Lokacija Newport Beach Hotel and Suites, Middletown RI

 

Odlično mesto u blizini Newporta koji je neverovatan grad! Ima puno vila iz viktorijanskog perioda koje su sada muzeji tako da ima šta i da se vidi. Grad je izuzetno živ, mislim da ima oko 200.000 stanovnika, tako da je jako lepo biti tamo i vreme je odlično sa samo možda dva dana kiše koliko se sećam. Kod vog poslodavca smo imai jakopuno sati ponekad smo i teško podnosili pogotovo na početku,ali kasnije sve je bilo lakše. Puno rada,puno sati ali se ne žalimo, odlično iskustvo.             Ivana

 

 

 

 

AKTIVIRAJ SVOJU KARTICU
UNIQA OSIGURANJE
FACEBOOK
Anchor 1
FUNPIT
PARTNERI
GPA VIDEO
JAVNE NABAVKE
bottom of page