top of page
Klikni za registraciju

Kartice

EYCA KARTICA

 

Imaš između 7 i 30 godina? Bez obzira da li si student ili ne, postani član velike mreže Evropske omladinske kartice koja ti omogućava mnogobrojne popuste i beneficije u zemlji i inostranstvu!

ISIC KARTICA

 

ISIC – International Student Identity Card –  je međunarodna studentska i učenička identifikaciona kartica koja predstavlja zvanični dokument tj. potvrdu da si učenik ili student. Koristi se u 112 zemalja sveta u kojima možeš da ostvariš preko 35.000 popusta!

Studentska čip kartica

 

Studentska čip kartica namenjena je svim studentima radi olakšavanja svakodnevnog života i povećanja mobilnosti mladih u Srbiji i svetu. Pored funkcije elektronskog evidentiranja podataka, Studentska čip kartica sadrži i međunarodne ISIC i EYCA licence koje omogućavaju studentima značajne pogodnosti u zemlji i svetu!

Učenička EYCA kartica

 

Učenička kartica je projekat koji se razvija u saradnji sa Učeničkim domovima širom Srbije. Projekat je osmišljen sa ciljem da se mladima koji borave u učeničkim domovima olakšaju svakodnevna evidentiranja prilikom ulaska i izlaska u dom, omogući korišćenje elektronskih bonova za ishranu u menzama i olakša život van domova i škola preko EYCA licence. 

AKTIVIRAJ SVOJU KARTICU
UNIQA OSIGURANJE
WORK AND TRAVEL
TOP POPUSTI U TVOM GRADU
FACEBOOK
FUNPIT
PARTNERI
GPA VIDEO
JAVNE NABAVKE
bottom of page