top of page
Klikni za registraciju
Moć umrežavanja
SPORT VISION

Moć umrežavanja- incitement ,Srbija sreda 28.10.2015.

Na koji način vam kontakti pomažu u vašem poduhvatu?

Incitement Srbija, u novoj epizodi,  vam predstavlja događaj sa temom umrežavanja. Kroz interaktivan događaj pukušaćemo da približimo zajednici kako to domaći i internacionalni kontakti i poznanstva vama pomažu da pokrenete svoju ideju, razvijete poslovanje ili da dobijete priliku koju tražite. Događaj će se održati:

 

u sredu 28. oktobra 2015. godine u 19:00 časova,

u Impact Hub-u, Makedonska 21, Beograd.

 

Govornici na ovom događaju će biti Gary Whitehill, koga nazivaju i Hari Poterom globalnog preduzetnišva a koji je imao priliku da poseti Beograd prošle godine kao jedan od glavnih govornika na Belgrade Venture Forumu, zatim Dušanka Ilić, marketing director Kutpoint-a, platforme koja sakuplja organizaciona znanja i Dušanom Kaličaninom jednom od osnivača EXIT festivala i Tehnokratije.

 

Pridružite nam se u sredu i budite korak bliže uspehu!

Zainteresovani se za ovu tribinu mogu prijaviti putem sajta Impact Hub Belgrade na LINKU koji je domaćin ovog skupa u okviru svojih inicijativa koje se organizuju na različite tematske programe posvećene razvoju preduzetništva i poslovanja koji doprinose socijalnim, ekonomskim i kulturnim promenama u društvu.

AKTIVIRAJ SVOJU KARTICU
UNIQA OSIGURANJE
WORK AND TRAVEL
TOP POPUSTI U TVOM GRADU
FACEBOOK
FUNPIT
PARTNERI
GPA VIDEO
JAVNE NABAVKE
bottom of page