top of page
Klikni za registraciju
Najčešća pitanja

 

1. Kako aktiviram karticu?

Čim preuzmeš karticu potrebno je da je aktiviraš da bi mogao/la da koristiš sve pogodnosti koje ti licence ISIC/EYCA omogućavaju. Aktivacija kartice se vrši na portalu  www.mojakartica.rs.  Nakon što pročitaš šta je aktivacija, klikom na polje 'šta je aktivacija' biraš polje 'aktivaj karticu' i popunjavaš formular.

Napomena: Aktivacija se završava unosom podataka sa kartice ( datum izdavanja/isteka i upisivanjem broja kartice)

 

2. Koji broj upisujem u polje ' broj kartice' ?

U polje 'broj kartice'  unosiš broj koji se nalazi ispod slike, ISIC broj, koji počinje slovom S.

 

3. Da li je potrebno da aktiviram karticu ako mi je kartica već aktivirana na fakultetu?

Da! Aktivacijom kartice na fakultetu dobijaš mogućnost evidentiranja predavanja, prisustva na vežbama itd , dok aktivacijom na portalu stičeš mogućnost korišćenja pogodnosti i popusta sa ISIC i EYCA licencama.

 

4. Šta dobijam aktivacijom kartice?

Aktivacijom kartice dobijaš svoj profil u kome možeš dobiti najaktuelnije informacije o popustima, pogodnostima, seminarima i konkursima za mlade.  Možeš preuzeti polisu osiguranja, promo kodove i vaučere, izvišiti prijavu na neki konkurs i još mnogo toga.

 

4. Kako preuzimam polisu osiguranja?

Nakon uspešne aktivacije kartice, svaki korisnik ima svoje korisničko ime i šifru na osnovu kojih se uloguje na svoj profil ( preko portala mojakartica.rs).

Polisa se preuzima u polju 'e osiguranje', štampa i nosi zajedno sa studentskom karticom na putovanje.

 

5. Kako se koristi studentska čip kartica za popuste kod nas i u inostranstvu?

Veoma jednostavno! Pogledaj na našem sajtu koje sve popuste imaš u svom gradu, pokaži karticu prilikom plaćanja i iskoristi popust! 

Ukoliko putuješ u inostranstvo, poseti sajtove www.eyca.org i www.isic.org , pogledaj gde sve imaš popuste i ponesi karticu sa sobom.

Na svim prodajnim mestima na ulasku ili na nekom drugom vidljivom mestu se nalaze nalepnice sa EYCA/ISIC logotipima koje mogu pomoći korisnicima kao znak da u toj radnji postoji određen popust.

 

6. Šta ako imam problem sa ostvarivanjem popusta?

Ukoliko se desi da ne možeš da ostvariš popust iz nekog razloga molimo te da nas kontaktiraš. Mi ćemo skrenuti pažnju partneru na nesporazum i podsetiti ga na ugovorne obaveze. Savetujemo da pre nego što iskoristiš popust proveriš još jednom na sajtu i u samom mestu/radnji da li je popust validan.

Spisak popustodavaoca se tokom godine menja. Neko ulazi u sistem, a neko ga nažalost napušta, tako da sve promene možeš ispratiti na našem sajtu. Takođe, u velikim firmama/preduzećima često dolazi do promene zaposlenih pa se dešava da nisu obavešteni o postojanju popusta. U tom slučaju najbolje je pomoći im, ukazivanjem na logotipe ISIC/EYCA . 

Za sva pitanja, na raspolaganju su email: imampitanje@gpa.rs i telefon 011/ 33 49 877

Ukoliko si u inostranstvu, potraži predstavništvo EYCA/ISIC aoscijacije i kolege će ti pomoći da ostvariš navedeni popust. 

 

7. Da li može neko drugi da koristi karticu osim nosioca?

U principu ne može! Kartica je IDENTIFIKACIONA, što znači da važi samo na donosioca (odnosno na lice čiji su podaci unešeni u karticu).

 

8. Šta ako izgubim karticu?

Najbolje je da se obratiš nadležnoj instituciji koja je izdala karticu (Studentski centar ili fakultet) koja će te uputiti dalje u proceduru reizdavanja kartice .

 

9. Šta ako sam već korisnik EYCA ili ISIC kartice?

Ukoliko si već korisnik/ca EYCA /ISIC kartice, a na početku školske godine si podneo/la zahtev za studentsku čip karticu potrebno je da se informišeš u korisnickom servisu Evropskog omladinskog centra ili Studentskog centra o mogućnostima i daljim koracima.

 

Anchor 1
AKTIVIRAJ SVOJU KARTICU
UNIQA OSIGURANJE
FACEBOOK
FUNPIT
PARTNERI
GPA VIDEO
JAVNE NABAVKE
bottom of page