Klikni za registraciju
O nama

GPA Serbia je osnovana 2004. godine u Beogradu sa ciljem da ponudi mladima različite programe i putovanja. Misija agencije je kreiranje ponuda koje su posebno usmerene na mlade u Srbiji koje bi ih podstakle na mobilnost u okviru Evrope, ali i šire.

GPA Serbia je strateški partner Evropskog omladinskog centra i Global Travel Grupe, koji zastupaju Evropsku omladinsku karticu (EYCA), Međunarodnu studentsku identifikacionu karticu (ISIC) i omladinske programe razmene (Work&Travel)sa ciljem povećanja mobilnosti mladih u Srbiji.

Oblast delovanja GPA je organizacija promotivnih kampanja, konferencija,seminara kao i pružanje marketinških usluga partnerima čija su ciljna grupa mladi između 15 i 30 godina. Takođe, sarađujemo na obezbeđivanju benefita iz oblasti saobraćaja, kulture, trgovine, sporta i zabave u Srbiji i regionu. Sarađujemo sa fakultetima, visoko školskim ustanovama, studentskim centrima, omladinskim i sportskim udruženjima i drugim organizacijama kako bismo što uspešnije odgovorili na potrebe mladih.

Global Project Agency

Starine Novaka 1

11000 Beograd

Tel: 011/33 49 877

Fax: 011/33 49 440

E-mail: office@gpa.rs

PIB: 103569693

GPA tim
FACEBOOK
WORK AND TRAVEL
AKTIVIRAJ SVOJU KARTICU
UNIQA OSIGURANJE
TOP POPUSTI U TVOM GRADU
FUNPIT
PARTNERI
GPA VIDEO
JAVNE NABAVKE