top of page
Klikni za registraciju
Studentska čip kartica
Studentska čip kartica

ISIC/EYCA studentska čip kartica je jedina u Srbiji koja je dobila status zvanične studentske identifikacione kartice!

 

Studentska čip kartica namenjena je svim studentima radi olakšavanja svakodnevnog života i povećanja mobilnosti mladih u Srbiji i svetu.

 

Pored funkcije elektronskog evidentiranja podataka, Studentska čip kartica sadrži i međunarodne ISIC i EYCA licence koje omogućavaju studentima značajne pogodnosti u zemlji i svetu! 

 

 

Studentska čip kartice se primenjuje od 2004/2005 u  Studentskim centrima u Novom Sadu, Subotici i Beogradu, a kasnije su čip karticu uveli i Studentski centri u Kragujevcu, Nišu, Kosovskoj Mitrovici, Užicu i Boru umesto dotatašnje abonentske knjižice. 

Danas se studentska čip kartica uspešno koristi u svim studentskim centrima u Srbiji, na državnim i privatnim fakultetima i univerzitetima u Srbiji i zemljama u okruženju.

 

Kartica sadrži ISIC i EYCA licence što znači da su svi studenti i članovi ISIC i EYCA asocijacije. 

 

Šta sve dobijaš uz ISIC/EYCA studentsku čip karticu?

 

  •  Pristup svim popustima i pogodnostima u zemlji i inostranstvu preko ISIC i EYCA licence.

  • Uniqa osiguranje od posledice nezgoda gde god da se nalaziš 24h. Besplatno putno osiguranje za neograničen broj putovanja do sume od 5.000 evra i popust na dodatne zahteve osiguranja!

  • Uz karticu se zvanično identifikuješ prilikom ulaska u studentske domove i menze u Subotici, Novom Sadu, Beogradu, Kragujevcu, Nišu, Čačku, Užicu i Podgorici.

  • Sa čip karticom možeš unapred da kupuješ određen broj obroka i u menzi ti se sa kartice skida odgovarajući broj obroka.

  • Na Pravnom, Medicinskom, Mašinskom i Biološkom fakultetu Univerziteta u Beogradu  karticu možeš koristiti u svrhu evidentiranja na predavanjima i vežbama!

  • Na studentskoj poliklinici u Beogradu, kartica se koristi kao elektronski zdravstveni karton!

 

 

 

 

 

Anchor 1
AKTIVIRAJ SVOJU KARTICU
UNIQA OSIGURANJE
FACEBOOK
FUNPIT
PARTNERI
GPA VIDEO
JAVNE NABAVKE
bottom of page