top of page
Klikni za registraciju
Završni skup "Zeleni aktivista:mladi za životnu sredinu"
SPORT VISION

U  četvrtak ,04. juna ’15.  održaće se završni skup ”Zeleni aktivista: mladi za životnu sredinu koji je u predhodnih 10 meseci realizovao Evropski omladinski centar u saradnji sa partnerima.
 

Tom prilikom će se učesnicima obratiti predstavnici Ministarstva omladine i sporta i Ministarstva poljoprivrede i zaštite životne sredine Republike Srbije, Agencije za zaštitu životne sredine i Regionalnog centra za zaštitu životne sredine ( REC) i  dodeliti priznanja ekološki najistaknutijoj Kancelariji za mlade, formalnoj ili neformalnoj grupi kao i najangažovanijem pojedincu.
 

Takođe, skup će okupiti i 30 predstavnika kancelarija za mlade, uduženja mladih i za mlade iz cele Srbije koji u svom fokusu imaju zaštitu životne sredine.
 

Dan ranije,  03. juna , od 09h biće predstavljeni rezultati projekta sa svih opština koje smo posetili u toku projektnih aktivnosti i održaće se radionice na aktuelne teme kao što su uticaj klimatskih promena, moderne tehnologije i zaštita životne sredine, biodiverzitet i rodna ravnopravnost u životnoj sredini.

AKTIVIRAJ SVOJU KARTICU
UNIQA OSIGURANJE
WORK AND TRAVEL
TOP POPUSTI U TVOM GRADU
FACEBOOK
FUNPIT
PARTNERI
GPA VIDEO
JAVNE NABAVKE
bottom of page